Yrityksen perustajat ja johtajat

 

Mauri Mäkelä – Arkkitehti ja Pääjohtaja

Yrityksen perustamisen ja koko toiminnan lähtökohtana on laadukas palvelu. Tavoitteeni on olla Arkkitehti, jonka asiakas kokee aina, ammattitaitoiseksi, luettavaksi sekä asiakkaan huomioon ottavaksi ja jonka luokse on aina ”helppo tulla”. Tavoitteeni on aina, että asiakas tuntee saavansa rahalle parhaan vastikkeen ja uskomattoman lopputulosken.

Toimin myös yrityksen pääjohtajana ja ”taiteellisena” johtajana.

Asiakkaat

Tuotan arkkitehtipalveluita, joiden maksajatahoina voivat olla yksityiset henkilöt tai yritysket.

Työkokemus

Olen valmistunut arkkitehdiksi  vuonna 1989 Arkkitehtiopistolta. Valmistumisen jälkeen olin töissä Kajaanin alueella erilaisissa yksityisissä arkkitehtitoimistoissa. Työtehtäviini kuuluivat suunnittelu ja valmistelu tehtävät. Näissä opin paljon alasta yleensä sekä monta erikosialojen juttua.

 

Ensimmäisen Oman yrityksen perustin helmikuussa 1996 Lahteen. Nykyisen yrityksen perustimme tuttujeni kanssa vuonna 2004.Yrityksemme pääkieli on Suomen kieli, mutta tarpeen tullen palvelemme sekä Ruotisn että Englannin kielellä.

Koulutus ja erikoistuminen

Minulla on monipuolinen ja laaja työkokemus erilaista arkkitehdin tehtävistä. Olen myös käynyt erilaisia lisäkoulutuksia niin lujuusopin kuin rakenteiden peruskorjaukseen liittyen.

 

Työkokemuksen kautta olen erikoistunut muun muassa suojelukohteiden peruskorjaukseen.

 

Kaija Risikko – Arkkitehti

Minulle yrityksen perustamisen ja koko toiminnan lähtökohtana on laadukkaan palvelun lisäki myös ihmislähtöisyys. Tavoitteeni on olla arkkitehti, jolle asiakakaan on helppo puhua tarpeistaan ja kokee tämän aina ammattitaitoiseksi, luettavaksi sekä asiakkaan huomioon ottavaksi. Yrittäjäksi läksin koska halusin toteuttaa enemmän omaa visiotani uudis- ja korjausrakentamisessa.

Asiakkaat

Lähellä sydäntä ja minulla he ovat aina mukana päätöksen teossa

Työkokemus

Olen valmistunut arkkitehdiksi  vuonna 1995 myöskin Arkkitehtiopistolta. Valmistumiseni jälkeen olin töissä hetken aikaa penessä arkkitehtitoimistoissa Helsingissä. Lisäksi vietin noin neljä vuotta Englannissa ja Ranskassa. Työtehtäviini kuuluivat uudisrakenteiden suunnittelu ja dokumenttien valmistus.

 

Nykyisen yrityksen perustimme tuttujeni kanssa vuonna 2004, jolloin Mauri sai houkuteltua minut mukaan Sastamalan Yrityspalveluun.

Koulutus ja erikoistuminen

Minulla on monipuolinen ja laaja työkokemus jonka olen hankkinut käymällä opissa ja töissä myös ulkomailla, muun muassa Englannissa ja Ranskassa.  Minäkin käynyt erilaisia lisäkoulutuksia muun muassa uudisrakentamisen ilmanvaihdossa.

 

Työkokemuksen kautta olen erikoistunut muun uusiorakentamiseen sekä peruskorjaukseen ja työnjohtoon.

 

Kari Lauriketo- LVI suunnittelija

Minulle yrityksen perustamisen ja koko toiminnan lähtökohtana on taata kattavat ja monipuoliset palvelut jotka puhuttelevat asiakasta monella tasolla. Tavoitteeni on olla suunnittelija joka pystyy ratkaisemaan vaikeimmatkin ongelmat ja haasteet. Yrittäjäksi läksin koska halusin ottaa enemmän vastuuta omasta menestyksestäni.

Työkokemus

Olen valmistunut sunnittelijaksi  vuonna 1998 Carelia Ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen olin töissä mm Ruotissa LVI alan erilaisissa tehtävissä. Työtehtäviini kuuluivat suunnittelu ja valmistelu tehtävät.

 

Mauri ja Kaija saivat houkuteltua minut mukaan uuten yritykseensä 2004 lopulla jolloin hyppäsin heidän kelkkaansa enkä ole päivääkään katunut.

Koulutus ja erikoistuminen

Minulla on monipuolinen ja laaja työkokemus jonka olen hankkinut käymällä opissa ja töissä myös ulkomailla, muun muassa Englannissa ja Ranskassa. Minäkin käynyt erilaisia lisäkoulutuksia muun muassa uudisrakentamisen ilmanvaihdossa.

 

Työkokemuksen kautta olen erikoistunut muun uusiorakentamiseen sekä peruskorjaukseen ja työnjohtoon.

 

Ilmari Leikola- Vastaava työnjohtaja

Minulle yrityksen perustamisen tavoitteeni oli menestyä rakastamallani alalla ja  koska halusin ottaa enemmän vastuuta omasta menestyksestäni.

Työkokemus

Olen valmistunut Työnjohtajaksi  vuonna 1997 Novia Ammattikorkeakoulusta.

 

Mukaan uuten yritykseensä  minut sai houkuteltua eräs yrityksen työntekijä. Rakastan työtäni koska jokainen päivä on erilainen ja asiakkaamme ja yhtesityökumppanimme ovat aivan loistavia!

 

Koulutus ja erikoistuminen

Minulla on monipuolinen käytännönn kokoemus koulu pohjani ja työkokemukseni kautta. Olin jonkin aikaa keikka hommissa muun muassa Venäjällä ja Ruotsissa. Olen liskäi käynyt usessa jatkokoulutuksessa työnja ihmisten johtamiseen liittyen.